Siirry sisältöön

Yhdistys

Haminan runoyhdistys ry on runouden harrastusta edistävä ja runotapahtumia järjestävä yleishyödyllinen yhdistys.

Yhteydenotot:
puheenjohtaja Tommi Parkko, parkko (at) kaapeli.fi
tai
sihteeri Tuukka Sandström, tuukka.sandstrom (at) gmail.com

Yhdistyksen Y-tunnus on 2988412-9.

Muut hallituksen jäsenet ovat Anna-Maija Järvi-Herlevi, Maiju Pohjola, Inari Porkka ja Päivi Taussi.

Anna-Maija Järvi-Herlevi (Annukka Järvi) on pienviljelijä, vapaa toimittaja, kriitikko, luovan kirjoittamisen opettaja ja nuorisokirjailija.

Tommi Parkko on vehkalahtelaistaustainen turkulainen runoilija, luovan kirjoittamisen opettaja, tietokirjailija ja kustantaja. Hänen neljännestä runokokoelmastaan Hamilton-manaatin vaikea elämä (Aviador 2019) tehty nukketeatteriesitys saa ensi-iltansa ensi talvena.

Maiju Pohjola on haminalainen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, oppikirjailija ja runoilija.

Inari Porkka on haminalaistaustainen kuvataiteilija ja kulttuurin moniottelija. Inari asuu ja työskentelee Loviisassa.

Tuukka Sandström on Haminan Metsäkylässä asuva kirjailija, suomentaja ja pienkustantaja. Hän vastaa myös näiden sivujen sisällöstä.

Päivi Taussi on kotkalainen toimittaja (eläkkeellä, mutta kirjoittaa edelleen muun muassa kirjallisuuskritiikkiä).